Az első várandóságom alatt elkövettem azt a nagy bak lövést ,hogy meg akartam változtatni hajam színét .

Amihez szükséges volt egy kis festék szívatásra . Természetesen kellőképen utána néztem ,hogy ebben az időszakban pocaklakóra mennyire ártalmas az ilyen tevékenység és miután meggyőződtem arról ,hogy nem az ezért nekiálltam :) 

Természetesen a hajamat teljesen tönkretettem ,hiszen azt megnéztem ,hogy neki mennyire lehet ártalmas de a saját részemről önmagamról megfeledkeztem :( Hiszen ilyenkor a haj szerkezete is megváltozik A vitamin hiánya miatt könnyebben roncsolódik és ezáltal hát igen egész könnyedén le is éghet ......

Tehát érdemes százszor meggondolni ,hogy várandósan inkább legyünk türelmesek vagy mennyünk egy fodrászhoz el aki megállapítja ,hogy a haj szerkezete mennyire bír el egy ilyen projektet :) 

Nos nem régiben sokat olvasgattam otthon a konyhában megtalálható hajpakolásról és fejembe vettem ,hogy én is elkezdem ezeket kipróbálni :) 

Örömmel jelenetem ma már a hajam teljes változáson ment át pedig egyszer használtam pakolást és az alap anyagok a háztartásban is fel lelhetők :) 

Hogyan fésüljük ki hajunkat könnyedén ? Mindenféle drága kencefice nélkül? Hamarosan ezt is elárulom nektek ám most következzen a hajpakolás csoda receptje :)